Johdetaanko teillä työkykyä?

Vai hoidetaanko vain sairauksia?

Työterveyden perustamme pitää sisällään neljä teemaa: työikäisten jaksaminen, mielenterveys, työkyvyn entistä kokonaisvaltaisempi johtaminen sekä ajasta ja paikasta riippumaton sairaudenhoito. Tavoitteemme, nolla työuupumusta, tähtää siihen, että burnoutista voitaisiin tulevaisuudessa puhua menneessä aikamuodossa!

 

Kysy lisää

extraimage

Maailma on muuttunut,
työterveysjärjestelmä ei

Suomalainen työterveys on vuosikymmeniä keskittynyt hoitamaan sairaita, eikä pitämään ihmisiä terveinä.

Perinteinen työterveyshuoltojärjestelmä ei myöskään vastaa tämän päivän ajatustyöläisen tarpeita: mielenterveysongelmat, uupumus ja burnout ovat suurin syy sairauspäivärahoille.

Me Heltissä ajattelemme asiasta toisin.

Hyvinvoivan organisaation rakentaminen ja työntekijöiden terveenä pitäminen pitäisi olla kaikkien etu – myös terveyspalveluita tarjoavien. Meidän modernin ajatustyön tarpeisiin suunniteltu toimintamallimme perustuu kumppanuuteeen, joka huomioi työyhteisön, johtajien ja työntekijöiden yksilölliset tarpeet.

Tavoitteena nolla työuupumusta

– burnout ei saa olla uusi normaali

Työuupumus ja mielenterveysperustaiset sairauspoissaolot ravistelevat suomalaisia työpaikkoja rankemmin kuin koskaan. Monesti uupuja ottaa syyn harteilleen, mutta kukaan ei uuvu yksin. Kyseessä on jaksamisen johtamisen haaste, johon on tartuttava.

Jaksamista voidaan ja pitää johtaa tavoitteellisesti ja systemaattisesti. Vain siten rakennetaan työpaikkoja, joissa ihmisten on mahdollista voida hyvin, onnistua työssään ja tehdä tulosta.

Työkykyjohtaminen ja mielenhuollon palvelut päästä päähän ovat Heltin työterveyspalveluiden ytimessä.

Lue lisää

extraimage

Heltin työterveyspalvelut

Työterveyspalvelut yrityksesi tarpeisiin

Yrittäjät

Yksinyrittäjyys on työelämän nouseva trendi.
Vain hyvinvoiva yrittäjä voi menestyä.
Heltin työterveyspalvelut yksinyrittäjille ja freelancereille auttavat sinua onnistumaan.

Pienyritykset (alle 20 hlö)

Meille pienyrityskin on avainasiakkuus. Heltti on luonut kustannustehokkaat ajatustyöläisille suunnatut työterveyspalvelut pienyritysten menestyksen ja kasvun tueksi.

Isot yritykset (yli 20 hlö)

Yrityksen kasvaessa esimiestyö ja työkyvyn johtaminen korostuvat, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat erottautumistekijä. Heltin nopeasti kasvaville ja isommille ajatustyöyrityksille suunnatut työterveyspalvelut räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaisiksi.

Kysy lisää!

Lähetä tarjouspyyntö lomakkeella tai varaa aika Kimmolle

Heltti on kotimainen ajatustyöläisten työterveyskumppani, joka toimii Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Jyväskylässä*.  Keskitymme työntekijöidesi terveyden edistämiseen ja hoidamme sairaudet tehokkaasti. Jopa 76 % vastaanotoista hoidetaan Heltissä diginä. Näin voimme aidosti laittaa paukut työntekijöidenne hyvinvointiin ja tietotyöläisten henkisten haasteiden ennaltaehkäisyyn.

* Heltiltä löytyy ketteriä ratkaisuja myös jos yrityksellänne on työntekijöitä muilla paikkakunnilla.

”Heltti on moderni, digitaalinen, vahvasti ennakoiva ja luotettava kumppani. Varaa aika ja katsotaan miten voimme olla avuksi!”

Kimmo Laine | LinkedIn
kimmo.laine@heltti.fi
050 410 0908

Varaa aika

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lähettäessäsi lomakkeen, antamasi tiedot tallennetaan Heltin markkinointirekisteriin. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme täältä.