Organisaation kehittämisen ja johtamisen palvelut

Organisaation elinvoimaisuuden
ja liiketoiminnan kasvun tueksi

Organisaation kehittämisen ja johtamisen palvelukokonaisuutemme
on suunnattu johtajille, johtoryhmille, hallituksille, HR-johtajille
sekä esihenkilöille. Kokeneet työ- ja organisaatiopsykologian
ammattilaisemme auttavat sinua uudistamaan ajattelu- ja
toimintamalleja, vahvistamaan johtajuutta,
kehittämään organisaation toimintakulttuuria
sekä ratkomaan erilaisia konfliktitilanteita.

 

Ota yhteyttä

Palvelumme

Elinvoimaista työelämää rakentamassa

Kulttuurin kehittäminen

Kokeneet asiantuntijamme auttavat kehittämään liiketoiminnan tavoitteiden ja strategian toteutumista mahdollistavaa kulttuuria dialogisella ja organisaatiokehittämisen otteella.

Johtamisen kasvuohjelmat

Heltin Johtamisen kasvuohjelmat mahdollistavat johtamisen kehittämisen, syväsukelluksen omaan johtajuuteen itsetuntemuksen, dialogisen ja valmentavan johtamisen kautta.

Johtoryhmien kehittäminen

Johtoryhmien kehittämiseen ja kehittymiseen erikoistuneet asiantuntijamme työskentelevät kanssasi. Uudistamme ajattelua ja toimintatapoja sekä autamme vahvistamaan johtoryhmän keskinäistä luottamusta ja tiimiytymistä.

Johdon coaching ja terapia

Asiantuntijamme työskentelevät päivittäin, sekä projektiluontoisesti että pitkäkestoisesti, johdon ja avainhenkilöiden kanssa yksilöinä ja ryhmissä. Palveluitamme ovat coaching ja johdon terapia.

Työkykyjohtaminen

Ajatustyön kokeneet asiantuntijat ovat apunasi uudistamassa strategisen tason työkyvyn ja tuottavuuden johtamista. Kehitämme kanssasi työkykyjohtamisen ja varhaisen tuen malleja sekä ennaltaehkäisevien tukipalveluiden muotoja.

Kohtaamistaidot

Tunneilmaston johtamisella, tunnetaidoilla ja kohtaamistaidoilla on merkittävä vaikutus organisaation menestykseen niin inhimillisellä tasolla kuin liiketoiminnan tuloksen ja tuottavuuden näkökulmasta. Kehitämme työyhteisöjen, johdon ja esihenkilöiden tunnetaitoja.

Ryhmätyönohjaus

Jokaisella vaativassa asiantuntija- ja esimiestehtävässä työskentelevällä tuliso olla oikeus työnohjaukseen. Meiltä löydät kokeneet organisaatiopsykologitaustaiset työnohjaajat elinvoimaistamaan työyhteisöä ja yksilöitä.

Epäasiallinen kohtelu

Mikäli työyhteisössä esiintyy epäasiallista käyttäytymistä, konflikteja, häirintää tai epäasiallista kohtelua, kokeneet organisaatiopsykologimme ovat apunasi ratkaisemassa ja purkamassa tilannetta sekä auttamassa työyhteisöä eteenpäin.

Asiakkaanamme uudistut kestävästi yksilönä ja organisaationa organisaatiopsykologian huippuammattilaisten avulla

Autamme sinua ja organisaatiotasi elinvoimaisempaan työelämään – niin taloudellisessa kuin inhimillisessä mielessä. Toimimme dialogissa aina organisaationne tarpeen ymmärtämisestä lähtien, kohti ajattelun ja toiminnan kestävää uudistumista. Asiantuntijoillamme on vankka kokemuspohja erilaisten yritysten ja organisaatioiden elinvoimaisuuden ja kasvun varmistamisesta.


Ota yhteyttä

Kerromme mielellämme lisää

Lähetä meille viesti lomakkeella tai ole suoraan yhteydessä Siniin.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lähettäessäsi lomakkeen, antamasi tiedot tallennetaan Heltin markkinointirekisteriin. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme täältä.