Muut palvelut

Takaisin työpaikalle

- pysyykö pää mukana?

Pandemia-aika on hiljalleen väistymässä, ja paluu työpaikalle häämöttää jo lähitulevaisuudessa. Vaikka toimistolle pääsyä ja kollegojen näkemistä odotetaankin kovasti, ei siirtymä takaisin uuteen normaaliin välttämättä suju aivan kivuttomasti. Heltin asiantuntijat auttavat mielellään sparrailemaan ja ideoimaan tukitoimia työpaikalle paluun tueksi. Lue lisää, ja pyydä tarjous!

 

Lue lisää

extraimage
extraimage

Heltin Huolipalvelut

Henkisen hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi

Poikkeustilanteet lisäävät henkistä kuormitusta ja haastavat meidät uusilla tavoilla. Monet ovat uudessa tilanteessa ja kaipaavat matalan kynnyksen tukea ja apua niin omiin henkisen hyvinvoinnin haasteisiin, oman työn organisoimiseen, etätyön olosuhteiden parantamiseen, perhe-elämän haasteisiin kuin oman tiimin tukemiseen uudessa tilanteessa. Heltin Huolipalvelut on suunniteltu juuri tähän tarpeeseen ja täydentävät työterveyspalveluita.

 

Lue lisää

Heltin jaksamiskysely

Miten työntekijänne voivat?

Heltin jaksamiskysely on helppo tapa saada näkymä työntekijöiden jaksamiseen ja reagoida yksilöllisiin jaksamishaasteisiin. Kysely sisältää 10 kysymyksen itsearviointilomakeen oman stressitason ja uupumusriskin kartoittamiseen. Kyselystä tehdään yritystason yhteenveto ja riskihenkilöt poimitaan yksilöllisiin toimenpiteisiin. Jaksamiskysely hinnoitellaan yrityskohtaisesti.

 

Pyydä tarjous

extraimage
extraimage

Johtoryhmä- ja esimiesvalmennukset

Hyvinvoinnin johtamisen tuki

Esimies- tai johtoryhmätason valmennukset koostuvat vuorovaikutteisesta luento-osuudesta ja yhteisistä harjoituksista. Valmennuksen kesto on tyyppillisesti 2-3 tuntia,  ja valmennuksia suositellaan toteutettavan 2-3 kerran sarjana.  Aiheena valmennuksissa voi olla esimerkiksi etäjohtaminen, tunteiden johtaminen muutoksessa, haastavien henkilöstötilanteiden ratkaisu, työkyky ja esimiehen tai johtajan oma jaksaminen.

Heltin valmentajilla on aina työterveyspsykologin koulutus sekä coach-, fasilitointi- tai vastaava koulutus. Jatkuva tuki valmennusten rinnalla on mahdollista toteuttaa Heltin Leader Support Channel -esimieskanavassa.

Tutustu Heltti Akatemia koulutuksiin

Pyydä tarjous

Taukojumpat ja hyvinvointimittaukset

Yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia

Laita työyhteisön tai tiimin veri virtaamaan ja ajatus rullaamaan Heltin fysioterapeuttien johdolla! Taukojumpat ja treenit voidaan toteuttaa kotoa käsin etäyhteyksien avulla yhteisöllisyys huomioiden tai toimistollanne. Treeneissä hyödynnetään omaa kehonpainoa ja erityisiä välineitä ei tarvita.

Haluaisitteko kokonaisvaltaisempaa kuvaa työntekijöidenne fyysisestä hyvinvoinnista? Meiltä saatte myös tilattua yhteistyökumppaneidemme aktiivisuuden ja unen mittauksen älylaitteita tai esimerkiksi Energiatestit, kuntotestit ja Firstbeat – hyvinvointimittaukset koko porukalle. Sopivat myös hyvin työyhteisön kiitokseksi tai vaikka joululahjaksi!

 

Pyydä tarjous

extraimage

Heräsikö kysymyksiä?

Kerromme mielellämme lisää

Lähetä tarjouspyyntö lomakkeella tai ole suoraan yhteydessä Miraan

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lähettäessäsi lomakkeen, antamasi tiedot tallennetaan Heltin markkinointirekisteriini. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme täältä.